Visningar
Åtgärder

Skillnad mellan versioner av "Björnar"

Från Lisepedia
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'Livs levande björnar har förekommit på Liseberg vid ett par tillfällen. 1961 fanns den björnar i det årets upplaga av Djurpark på Liseberg och 1962 bodde två små ...')
 
Rad 1: Rad 1:
Livs levande björnar har förekommit på Liseberg vid ett par tillfällen. 1961 fanns den björnar i det årets upplaga av [[Djurpark på Liseberg]] och 1962 bodde två små kanadensiska svartbjörnar i parken under sommaren. Björnarna hade sin bo- och lekplats i en hage intill [[Lilla Paviljongen]].
+
Livs levande björnar har förekommit på Liseberg vid ett par tillfällen. [[1961]] fanns björnar i det årets upplaga av [[Djurpark på Liseberg]] och [[1962]] bodde två små kanadensiska svartbjörnar i parken under sommaren. Björnarna hade sin bo- och lekplats i en hage intill [[Lilla Paviljongen]].

Versionen från 28 november 2019 kl. 13.48

Livs levande björnar har förekommit på Liseberg vid ett par tillfällen. 1961 fanns björnar i det årets upplaga av Djurpark på Liseberg och 1962 bodde två små kanadensiska svartbjörnar i parken under sommaren. Björnarna hade sin bo- och lekplats i en hage intill Lilla Paviljongen.